Op 14 km van onze B&B Emarik vind u Kasina Ski & Bike Park dat een geliefde plek voor winter- en zomersportliefhebbers is.

Het centrum werd meer dan 40 jaar geleden opgericht op een plaats die in het gebied bekend staat om de langstdurende sneeuw - voorheen Śnieżna Góra genoemd, en nu Śnieżnica. Het is hier, uit een grote passie voor skiën, dat een skigebied is ontstaan, dat gedurende meerdere jaren in de zomer, wanneer de sneeuw smelt, verandert in het grootste fietspark van Polen.

Geweldige buitenevenementen, landelijke wedstrijden, een rijk winter- en zomeraanbod en het hart dat ze in hun dagelijks werk steken, maken Kasina tot een symbool van groot buitensportplezier, ongeacht leeftijd, fysieke conditie en seizoen van het jaar!

 


We nodigen iedereen uit die het autorijden beu is en degenen die hun vrije tijd in de herberg willen doorbrengen. In de frisse berglucht, weg van de dagelijkse drukte en drukte van buiten, wachten comfortabele banken met een prachtig uitzicht op de omgeving op u. De herberg ligt in de directe omgeving van het lagere kabelbaanstation. In de winter, terwijl u glühwein drinkt en snelle snacks proeft, kunt u uw vrienden de helling af zien skiën en op de stoel gaan zitten. In de zomer komen fietsers die fietsroutes beëindigen hier om af te koelen en uit te rusten.